fbpx
Сьогодні
16:11 02 Сер 2019

Поїздка Зеленського на Прикарпаття: розглянуто перспективи аеропорту Івано-Франківськ та проблеми з дорогами

Під час робочої поїздки до Івано-Франківської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з реконструкцією та перспективами розвитку інфраструктури міжнародного аеропорту "Івано-Франківськ". Крім цього, Зеленський взяв участь у нараді з питань розвитку регіону Українських Карпат.

Про це повідомляють у прес-службі Президента.

Під час візиту летовища Глава держави доручив керівництву облдержадміністрації забезпечити координацію всіх зацікавлених сторін для реалізації проекту реконструкції аеровокзалу, проконтролювати підготовку нового договору з концесіонером і забезпечити його втілення. Крім того, Глава держави закликав підписати інвестиційну угоду щодо залучення коштів для реконструкції аеропорту Івано-Франківська.

Також Президент звернувся до Міністерства фінансів з проханням включити у проект державного бюджету на 2020 рік необхідні видатки для реалізації проекту на підставі узагальнених пропозицій Міністерства оборони, якому належить злітна смуга, і Міністерства інфраструктури.

"Ми побачили ваш начебто аеропорт, він має непоганий вигляд. Але ми домовилися з паном Олександром Шевченком (до обрання народним депутатом – директор компанії "Скорзонера" – ред.), що почнемо будувати аеропорт дуже швидко. І ми дуже хочемо, щоб упродовж півтора року в Івано-Франківську був справді гарний міжнародний аеропорт", – резюмував Президент уже під час наради.

Учасники наради ознайомили Главу держави з проблемами фінансування будівництва доріг та інших інфраструктурних проектів, а також проектом розвитку рекреаційних центрів.

Він закликав посадовців самим активно ініціювати вирішення питання області.

"Якщо ви не будете ходити, ставити питання, зустрічатися – не тільки з Президентом, їхати до Києва, поки самі не почнемо стукати у всі двері, щодня говорити про проблеми, нічого в країні не побудується. Тому і ви тут, і я. Давайте працювати", – наголосив він.

Зеленський додав, що новий голова ОДА Денис Шмигаль підготує план розв'язання проблеми будівництва доріг у регіоні.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відвідав сьогодні із робочим візитом Прикарпаття.

 

 

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: