fbpx
Сьогодні
16:00 02 Сер 2019

Лукашенко дав команду пожвавити інтеграційний процес із РФ

Президент Білорусії Олександр Лукашенко доручив уряду республіки прискорити узгодження з Росією програми дій щодо поглиблення інтеграції.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" із посиланням на слова прем'єр-міністра Білорусі Сергія Румаса.

"Президент більш детально поінформував членів уряду про що відбулися недавно в Санкт-Петербурзі переговорах з президентом Росії Володимиром Путіним і дав доручення прискорити роботу над узгодженням положень оновленої програми дій", – сказав після наради у глави держави Румас.

"Всі початкові терміни, які були встановлені, повинні витримуватися. Буквально прямо зараз уряд починає відпрацювання зі своїми колегами всі, поки що не узгоджені, питання щодо поглибленої інтеграції з Російською Федерацією", – повідомив Румас.

Він нагадав, що сторонам залишилося узгодити кілька питань за програмою дій. "Як тільки ця робота буде завершена, почнеться розробка дорожніх карт по секторам. У листопаді їх планується представити главам держав", – підтвердив прем'єр.

Крім того, Лукашенко доручив МЗС активізувати роботу щодо вирішення візових питань з Євросоюзом і Росією та було обговорено питання про розширення території для безвізового відвідування Білорусії іноземними громадянами.

Нагадаємо, Лукашенко та Путін вирішили далі працювати над розвитком "союзної держави".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: