fbpx
Сьогодні
Фото 16:45 01 Сер 2019

В Україні з’явилися "зірки" на честь Кузьми Скрябіна та гурту "Друга Ріка"

Фото ukrinform.ua

"Зірку" пам'яті на честь українського музиканта та композитора Кузьми Скрябіна та "зірку" на честь українського рок-гурту "Друга Ріка" відкрили 1 серпня 2019 року на "Площі зірок" біля ТРЦ "Gulliver" у Києві.

Про це повідомляє Укрінформ.

Скрябін зірка

Фото ukrinform.ua

"Не я повинна тут стояти і не я повинна сказати ці слова. Завжди, коли закінчувався концерт, Андрій (справжнє ім'я Кузьми Скрябіна – авт.) казав "дякую, люди". Дякую, Андрійко, за те, що ти є в наших серцях і душі, і в мільйонів людей. Дякуємо ми тобі за те, що ти нам дав надію і віру, і кожному дав право бути таким, як ти є і кожен щоб мав право на помилки. І був справжнім патріотом своєї країни. Давайте робити світ кращим, давайте берегти своїх рідних і пам'ятати про те, що коли ми підемо звідси, життя далі буде продовжуватися і залишиться тільки те, що ми тут залишимо. Дякую вам, люди, дякую за підтримку", – сказала під час відкриття дружина Кузьми Скрябіна та засновниця фонду ім. Кузьми Скрябіна Світлана Бабійчук.

Друга Ріка зірка

Фото ukrinform.ua

На події також були присутні музиканти гурту "Скрябін" та гурту "Друга Ріка", акторка та телеведуча Яніна Соколова, звукорежисер і музичний продюсер Володимир Бебешко та співачка Руслана Лижичко.

"Я сподіваюсь, що ця ініціатива буде продовжена. У нас ще є багато справжніх українських артистів, які на це заслуговують. І я маю на увазі артисток теж", – додав зі свого боку музикант та лідер рок-гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин.

Друга Ріка зірка

Фото ukrinform.ua

За словами організаторів події, "зірки" Кузьми Скрябіна та "Другої Ріки" стали відповідно 30 та 31 серед тих, які вже відкриті на київській "Площі зірок". Проєкт існує з 2015 року, і свою "зірку" отримали, зокрема: актор і телеведучий Володимир Горянський, українська актриса театру і кіно Ада Роговцева, група С.К.А.Й, ТНМК, The Maneken, український боксер, чемпіон світу за версією WBC Віктор Постол, український актор Богдан Ступка, українська художниця Марія Примаченко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: