fbpx
Сьогодні
10:31 31 Лип 2019

Рік з дня нападу на Гандзюк. Активісти анонсували акції в Херсоні та Києві

Активісти руху "Хто замовив вбивство Каті Гандзюк?" заявили, що збираються провести акції протесту у Херсоні та Києві.

Про це вони повідомили у Фейсбуці.

"Рік нам обіцяють покарати винних. Справою займалося і МВС, і СБУ, її брав під особистий контроль генпрокурор. Але поки що це залишилось лише на рівні обіцянок", – йдеться у дописі на сторінці.

Активісти наголошують на незадовільному ході ведення справи. Підкреслюються, що виконавці вбивства отримали малі вироки за, буцімто, дуже цінні свідчення проти замовників. Посередники, Павловський та Левін, на свободі. Перший – під домашнім арештом через стан здоров'я, що не заважало йому відвідати футбольний матч, а інший – знаходиться у розшуку. Так само не покарані правоохоронці, які "зливали і продавали справу".

"Замовники не отримали нічого. Поки єдиний, кого знайшло слідство – це Владислав Мангер. Але зараз ГПУ робить все, щоб і він не отримав покарання. Євген Рищук спонсорує музичні фестивалі та балотується в депутати, Андрій Гордєєв продовжує спиватися на волі", – стверджують активісти.

"Один із замовників Євген Рищук перед виборами пихато заявляв, що після 21 липня акцій більше не буде. Яким же буде його здивування мабуть, коли він побачить низку акцій в Херсоні сьогодні. А завтра велику акцію під СБУ в Києві. Як же так, вибори пройшли, а акції тривають? Цього Рищуку з його куцим розумом не зрозуміти. Не зрозуміє цього і Гордєєв. І Мангер здивується. Бо акції триватимуть і надалі. Поки кожна падла не сяде", – обіцяють активісти руху.

"Ми пам'ятаємо про Катю. Ми любимо Катю. Ми помстимося за Катю", – такий підсумок у дописі.

Нагадуємо, сьогодні – рік з дня нападу на Катерину Гандзюк.

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: