fbpx
Сьогодні
Промо 17:46 30 Лип 2019

Від пива до науки: Carlsberg Ukraine створив веб-серіал про важливі наукові відкриття

Carlsberg сериал

Як пов'язані шкала вимірювання кислотності продуктів рН і звичайний будильник? Чи завжди зубна паста була саме в тюбиках і чому синій світлодіод важливий для повнокольорових LED-технологій?

Просто про складне – в цьому і полягає основний посил веб-серіалу під назвою «Можливо, кращі відкриття». Задумка творців полягає в тому, щоб простими словами і прикладами донести до глядача важливість наукових відкриттів і досягнень, з якими ми щодня стикаємося в побуті, але не замислюємося про їх вплив і важливість в глобальних масштабах.

«Онлайн-серіал доступно розповідає про відкриття, зроблені в лабораторії Carlsberg, які день за днем ​​роблять наше життя кращим і простіше. Проект має на меті відкрити людям знання і показати, що стоїть за буденними речами. І, можливо, задуматися над тим, що можна вдосконалити предмети, що оточують нас, тим самим приєднавшись до філософії Carlsberg», – коментує Дмитро Пилипенко, директор з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine.

Тільки Probably (мабуть), на думку засновника бренду Carlsberg Я.К. Якобсена, відкриває двері прогресу і експериментам. Підхід Probably апріорі стверджує, що досягти абсолютної досконалості просто неможливо. Але ми завжди прагнемо до нього, а його недосяжність і постійні пошуки ідеалу – це і є сама сутність досконалості.

Ці ідеї і цінності стали фундаментом для створення лабораторії Carlsberg в 1875 в Копенгагені. З тих пір вчені зробили безліч відкриттів, що сприяли розвитку як безпосередньо технології пивоваріння, так і інших сфер – агропромислової, енергетичної та інших.

Веб-серіал складається з восьми епізодів. Епізоди виходили з періодичністю раз на тиждень. На сьогодні серії доступні на офіційному YouTube-каналі Carlsberg Ukraine.

Розробка і створення серіалу велися спільно з лідером українського ринку брендованого контенту – компанією StarLightMedia.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: