fbpx
Сьогодні
21:24 30 Лип 2019

Глава ГА ООН не сказала Лаврову жодного слова про розгін протестів

Президентка Генеральної асамблеї ООН Марія Фернанда Еспіноса під час участі у дискусійному клубі "Валдай" та зустрічі з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим у рамках свого візиту до Росії жодного разу не порушила тему жорстокого розгону мітингів.

Цього не було серед запланованих тем зустрічей, а візит ще не завершився, пояснила речниця президентки ГА ООН Моніка Грейлі, відповідаючи на питання Укрінформа у Нью-Йорку.

"Зустрічі ще тривають. Останній день візиту – завтра (у середу, 31 липня – ред.). Ми, звісно, не можемо тут перелічити кожну тему, яку президентка ГА обговорювала з російською владою", – розповіла вона.

Грейлі додала, що стенограма зустрічі з Лавровим була опублікована, і ще раз нагадала, що у рамках візиту відбулися ще не всі зустрічі.

Водночас, згідно з повідомленням про результати зустрічі Лаврова та Фернанди Еспіноси, розгін протестів відсутній серед переліку тем, які обговорювалися.

Нічого не сказано про масові порушення прав людини і у повідомленні про зустріч з Лавровим у понеділок на власній сторінці президентки ГА у Twitter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: