fbpx
Сьогодні
17:45 29 Лип 2019

Адвокат Гандзюк прокоментувала появу "хворого" Павловського на футболі в Одесі

Адвокат батька вбитої активістки Катерини Гандзюк Євгенія Закревська вважає, що порушення підозрюваним в організації вбивства Павловським умов домашнього арешту є "логічною кульмінацією всього, що відбувалося останнім часом".

Про це сказала Євгенія Закревська, передає УНІАН.

Адвокат батька вбитої активістки Катерини Гандзюк Євгенія Закревська не здивована появою фігуранта кримінальної справи – колишнього помічника народного депутата від "БПП" Миколи Паламарчука Ігоря Павловського, якого відпустили з-під варти через поганий стан здоров'я, на футболі в Одесі.

"Потерпілих викинули зі справи по Павловському. Те що він не дотримується умов, за якими, як нам повідомили слідчі, йому змінювали підозру, а саме він двічі ухилився від допиту у справі Мангера, нібито хворів. Саме на підставі нібито хвороби йому змінили запобіжний захід. Але, на жаль, ми не можемо це контролювати, оскільки прокуратура нам не надає інформації, який у нього запобіжний захід, і чи є він взагалі", – сказала Закревська.

Вона також додала, що прокуратура не інформує її як адвоката батька Катерини Гандзюк про судові засідання у справі Павловського, про запобіжний захід, про інші слідчі дії.

Все це сталося після того, як справу Павловського було відокремлено в окреме провадження від основної справи вбивства активістки, хоча офіційно прокуратура жодної інформації про вилучення Віктора Гандзюка та Закревської із справи Павловського не надавала.

"Тому його поява на футболі – це логічна кульмінація всього, що відбувалося останнім часом", – підкреслила Закревська.

Також вона додала, що звернулася до прокуратури із скаргою на те, що слідство ігнорує інтереси Віктора Гандзюка у справі Павловського.

Нагадаємо, що підозрюваний в організації вбивства громадської активістки Катерини Гандзюк Ігор Павловський порушив домашній арешт і поїхав на футбольний матч в Одесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: