fbpx
Сьогодні
Фото 15:13 27 Лип 2019

Зеленський показав, як відпочиває на вихідних в Одесі

Президент України Володимир Зеленський виклав фотографію, на якій він відпочиває на одеському пляжі в компанії своїх соратників, розвіявши чутки про безпрецедентні заходи безпеки, організованих в місті до його приїзду.

Про це президент України написав на своїй сторінці в Facebook.

"Ми, всюди Охорона, бойові водолази, спец контроль проходження до моря, на пляж – через рамки)))) а на задньому фоні видно, як загоряють розвідники. Хороших вихідних", – пише він.

Мы, везде Охрана, боевые водолазы, спец контроль прохождения в море, на пляж – через рамки)))) а на заднем фоне видно, как загорают разведчики. Хороших выходных.

Posted by Володимир Зеленський on Saturday, July 27, 2019

Раніше в ЗМІ повідомлялося, ніби під час відпочинку першої леді Олени Зеленської все крило пляжу "Табу" була закрита, охорона пляжу складалася з декількох кордонів поліції і спецслужб, а дно моря перевіряли водолази.

Зазначимо, у п'ятницю, 26 липня, президент України Володимир Зеленський з неофіційним візитом прилетів до Одеси, де відвідав концерт шоу "Ліга сміху".

зеленський в одесі

Як повідомляє Думська, президент скористався регулярним рейсом МАУ "Київ (Бориспіль) – Одеса". Літак із Зеленським на борту приземлився о 16:30.

За словами пасажирів, присутність президента не завдала ніяких незручностей. "Він летів економ-класом, нічого незвичайного не відбувалося, наче його й не було на борту", – розповів один з попутників.

Сам глава держави намагався відпочити під час польоту, однак учителька, яка супроводжувала групу школярів, розбудила його для фотографії з дітьми. За словами викладача, Зеленський поставився до цього з розумінням.

"Коли я підійшла до нього, то президент міцно спав. Сидить поруч Андрій Богдан [голова Офісу президента] попросив увійти в становище і дати йому поспати. Але я все-таки попросила його розбудити: навряд чи у дітей буде інший шанс сфотографуватися з найголовнішою людиною в країні", – розповіла вчитель молодших класів Саїда Роговська.

зеленський в одесі

На початку липня повідомлялося, що Зеленський, а також співробітники його Офісу в ході робочого візиту до Одеси влаштували групове купання в Чорному морі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: