fbpx
Сьогодні
13:50 27 Лип 2019

У "Слузі народу" назвали ймовірних очільників МОЗ та Міносвіти

Міністерство охорони здоров'я України може очолити засновник мережі приватних клінік «Борис» Михайло Радуцький, а Міністерство освіти та науки — експерт Сергій Бабак. Обидвоє пройшли до Верховної Ради за списком «Слуги народу».

Про це в інтерв'ю LB.ua повідомив голова виборчого штабу партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Говорячи посаду очільника МОЗ, Корнієнко зазначив, що не чув про інших претендентів, окрім Радуцького. На його думку, у цього кандидата «точно є своє бачення, як краще реформувати сферу охорони здоров'я».

Щодо Бабака, то, за словами глави штабу політсили, він вже розробляє законопроєкти у сфері освіти й «теоретично» може стати міністром. «Усі необхідні компетенції у нього є, він розуміє цю сферу, займався управлінням в освіті», — зауважив Корнієнко.

Він також прогнозує, що очільниці двох вказаних міністерств Лілія Гриневич та Уляна Супрун навряд чи продовжать роботу в новому уряді, але «Слуга народу» планує продовжити їхні реформи.

«Більшість наших пропозицій щодо загальноосвітньої школи розкривають і вдосконалюють реформу Нової української школи. Що стосується охорони здоров'я, то відкрутити назад реформу буде важко, але її треба ретельно проаудитувати, тому що до неї більше питань, ніж до освітньої», — сказав глава штабу «Слуги народу».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: