fbpx
Сьогодні
11:07 27 Лип 2019

Стало відомо, коли Київ остаточно перейде на е-квиток

Київ переходить на Е-квиток з 31 жовтня 2019 року.

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Як зазначається, наразі придбати його можна на станціях київського метрополітену ("Хрещатик", "Театральна", "Майдан Незалежності", "Академмістечко", "Лісова", "Арсенальна", "Теремки", "Видубичі", "Сирець" та "Почайна"), в Особистому кабінеті киянина, у мобільному додатку KyivSmartCity, у терміналах самообслуговування Ibox, EasyPay, 2click, KyivPayBot у Телеграм та Facebook або KyivMetroBot у Телеграм та Facebook.

Поповнити Е-квиток можна буде за допомогою мобільних додатків "Приват 24", "Ощад 24/7" або в терміналах самообслуговування КП "ГІОЦ", "ПриватБанку", "Ощадбанку" та на порталі EasyPay

Зручною заміною жетонів та разових квитків стануть також квитки з QR-кодами, єдині для всіх видів транспорту. Їх можна буде придбати у боксах самообслуговування та касах київського метрополітену

Як користуватись Е-квитком

Пасажир купує QR-квиток або транспортну картку, яку варто зареєструвати в кабінеті користувача. Це і є Е-квиток, який надалі можна поповнювати за допомогою терміналів, інтернет-банкінгу або у спеціальних пунктах продажу. Громадський транспорт обладнано валідаторами – спеціальними зчитувальними пристроями.

Їх можна знайти біля дверей та всередині салонів громадського транспорту. Пасажиру достатньо просто піднести транспортну карту або QR-квиток до валідатора – проїзд оплачено. Контролери будуть мати спеціальні пристрої для перевірки реєстрації електронного квитка.

Тарифи:

  • 1-9 поїздок – 8 грн за квиток;
  • 10-19 поїздок – 7,70 грн;
  • 20-29 поїздок – 7,40 грн;
  • 30-39 поїздок – 7,10 грн;
  • 40-49 поїздок – 6,80 грн;
  • 50 поїздок – 6,50 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: