fbpx
Сьогодні
15:56 25 Лип 2019

Порошенко таки прийшов до ДБР сьогодні

П'ятий президент Петро Порошенко приїхав у Державне бюро розслідувань, де 25 липня мав відбутись його допит.

Про це повідомляє УП.

Порошенко приїхав у той момент, коли речниця ДБР Анжеліка Іванова давала брифінг. На ґанку відомства вона саме розповідала, що колишній глава держави не прийшов на допит, і тепер його чекають на 8 серпня.

Підійшовши до входу у ДБР, Порошенко зупинився і зробив заяву. Після цього він увійшов у будівлю.

"Незважаючи на те, що ні я, ні мої представники жодного разу не отримували жодного документу по запрошенню, ми спілкуємось виключно з телеграм-каналом пана Портнова, який у нас є "представником" ДБР, незважаючи на те, що сьогодні була міжнародна зустріч в мене призначена на 15 годину, я вимушений був перенести міжнародну зустріч і реагувати на ті інсенуації, які запускає і пан Портнов, і окремі представники ДБР, і сьогодні з'явитися сюди для того, щоб повністю спростувати потуги Портнова і його поплічників з Російської Федерації для того, щоб дискредитувати України. У них це точно не получиться", – прокоментував свій візит пан Порошенко.

Пізніше прес-секретар ДБР Анжеліка Іванова повідомила журналістам, що допит Порошенка розпочався, попри те, що раніше його адвокати просили перенести слідчу дію на 2-3 тижні.

Як повідомлялося, ДБР наразі розслідує 11 кримінальних проваджень, в яких фігурує ім'я п'ятого президента України Петра Порошенка.

"УП" опублікувала повістку виклику Порошенка.

Натомість, адвокат Порошенка заявив, що ніякої повістки немає і Порошенко до ДБР на допит йти не буде.

Потім партія "Європейська Солідарність" опублікувала заяву, у котрій звинувачують Романа Трубу у зв'язках із Андрієм Портновим.

Згодом, було домовлено, що Порошенка викличуть на допит після 21 липня, а потім було повідомлено, що екс-президента чекають на допиті 25 липня.

Учора екс-президент приходив до бюро з проханням перенести допит, однак несподівано з'явився сьогодні.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: