fbpx
Сьогодні
14:40 24 Лип 2019

Зеленський зустрівся із представниками G7

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Групою послів країн "Великої сімки" з підтримки реформ в Україні та главами представництв Європейського Союзу й НАТО в Україні.

Про це повідомляє прес-служба АПУ.

"Дякую представникам ваших країн за постійну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Сьогодні дуже складна ситуація, але у вас потужна, незмінна проукраїнська позиція", – наголосив Президент і подякував також за участь їх міжнародних спостерігачів на виборах 21 липня.

Іноземні представники висловили готовність надавати широку підтримку реалізації амбітної програми реформ, яка була оголошена Главою держави раніше та має здобути необхідну підтримку нового складу українського парламенту.

Володимир Зеленський поінформував учасників зустрічі про ситуацію на Донбасі та останні кроки з розведення сил навколо Станиці Луганської. Він підкреслив, що необхідною передумовою для подальшого прогресу у врегулюванні конфлікту є чітке дотримання режиму припинення вогню.

Основна увага під час зустрічі була приділена глибинним реформам, які здійснює Україна, та підтримці зусиль Президента і його команди з боку міжнародних партнерів.

Раніше посли G7 привітали вибори Ради, назвавши їх конкурентними.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: