fbpx
Сьогодні
12:09 24 Лип 2019

Статки Порошенка зросли ще на 30 мільйонів

Фото Reuters

Екс-президент України Петро Порошенко задекларував прибуток від "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал", закритого інвестфонду, який управляє його активами.

Про це стало відомо із змін у декларації Порошенка.

Вчора ввечері, 23 липня він задекларував дохід – дивіденди від ПАТ "ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал" у розмірі 30 мільйонів 800 тисяч гривень, отриманий трохи раніше – 15 липня.

Лише у березні Порошенко отримав майже 90 мільйонів гривень від цього ж підприємства. Президент України Петро Порошенко отримав 83,5 млн грн дивідендів від ПАТ "ЗНКІФ «Прайм Ессетс Кепітал", 983,9 тисяч гривень у вигляді відсотків від вкладів у ПАТ "Міжнародний інвестиційний банк" та ще інвестиційний прибуток при погашенні облігацій внутрішньої державної позики України (ОВДП) на суму в 4,3 млн гривень.

Зокрема, у повідомленні про суттєві зміни, що датовані 22 березня 2019 року, зазначається, що президент отримав дивідендів на суму в 38,5 млн від ПАТ "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал".

Крім того, Порошенко 1 березня у змінах до електронної декларації вказав отримання відсотків за трьома вкладами у ПАТ "Міжнародний інвестиційний банк" у сумі 167,124 тис. грн, 284,110 тис. грн, 532,707 тис. грн, дивідендів від ПАТ "ЗНКІФ "Прайм Ессетс Кепітал" на 45 млн гривень.

Раніше Зеленський призначив своїм радником екс-радника Порошенка.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: