fbpx
Сьогодні
15:05 23 Лип 2019

Зеленський отримав доступ до секретних матеріалів справи щодо вбивства Шеремета

Фото Укрінформ

Президент України Володимир Зеленський отримав доступ до закритих матеріалів кримінальної справи про вбивство журналіста Павла Шеремета. Про це повідомив глава Національної поліції Сергій Князєв у ході спільного з президентом брифінгу.

На початку брифінгу Зеленський зазначив, що бажає покарання винних найближчим часом, передає РБК-Україна.

"Я ініціював термінову зустріч з приводу вбивства Павла Шеремета. Я хочу, щоб ми заслухали всі деталі і зрозуміли, які в нас є шанси терміново, найближчим часом. Я хочу, щоб найближчим часом всі ці люди (винні у вбивствах, – ред.) були покарані. Ми хочемо отримати всю інформацію, яка у нас є, і допомогти вирішенню цього питання", – заявив Зеленський.

Так, Князєв доповість про дані з обмеженим доступом главі держави в закритому режимі.

"23 липня отримав дозвіл слідчого на розголошення відомостей досудового розслідування у певному обсязі. Главу Нацполіціі делегували на розголошення даних президенту України Володимиру Зеленському та міністру внутрішніх справ Арсену Авакову. Якщо ви приймаєте мою доповідь, я готовий доповісти все в закритому форматі", – заявив Князєв і додав, що це інформація з обмеженим доступом.

Після цього Зеленський оголосив перерву і заявив, що брифінг правоохоронців у справі Шеремета продовжиться після того, як він ознайомиться з цими матеріалами.

Раніше Князєв повідомив, що Шеремет загинув за день, коли мав підписати документи про створення благодійного фонду з дотримання прав людини в Україні та ЗМІ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: