fbpx
Сьогодні
08:41 23 Лип 2019

Вибори-2019: "Юзік" пройшов до Ради, а Сівохо програв

Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков на прізвисько "Юзік" пройшов до парламенту від партії "Слуга народу" по мажоритарному округу у місті Кривий Ріг.

Про це свідчать дані з округу №33 на Дніпропетровщині на сайті ЦВК.

Наразі Центрвиборчком обробив 97,72% електронних протоколів, але відрив від конкурентів – дуже великий. "За" Корявченкова проголосували 60,9% виборців, що прийшли на дільниці. Його найближчий суперник, представник "Опозиційної платформи – За життя", Вадим Віншель набирає всього 7,82%.

Водночас інший висуванець "Слуги народу" – креативний продюсер ТОВ "Квартал 95" Сергій Сівохо – програв вибори на окрузі №49.

За результатами обробки 44,26% протоколів, він займає третій рядок з результатом у 20,01% голосів. Другим іде чинний нардеп-"опоблоківець" Борис Колесніков – 33,6. Перемагає наразі – представник "Опозиційної платформи – За життя" Валерій Гнатенко 38,47% електоральної підтримки виборців.

Нагадаємо, 44-річний актор Юрій Корявченков на президентських виборах 2019 року керував виборчим штабом Володимира Зеленського у Кривому Розі. У команді Зеленського так характеризували актора: "Юрій Корявченков – беззмінний член студії Квартал 95, довгий час був адміністративним продюсером, виконавчим директором і поєднував це з акторською кар'єрою. У Юри дві освіти – за першою він інженер-електротехнік, а за другою економіст-підприємець".

Раніше повідомлялося, що Новинський обійшов кандидата від "Слуги народу" та потрапив до Ради.

Президент "Мотор Січі" Богуслаєв програв мандат депутата весільному фотографу від "Слуги народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: