fbpx
Сьогодні
23:38 23 Лип 2019

У Покровськ прибув вертольот з правоохоронцями для контролю ситуації під час підрахунку голосів

У Донецьку область вертольотом прибув спецзагін Нацполіції для контролю безпеки на окружній виборчій дільниці №50 у Покровську.

Про це повідомляє прес-служба поліції Донеччини.

"Після аналізу оперативної обстановки та інформації про події, через які  робота окружної виборчої комісії №50 призупинялася, було прийнято рішення про направлення вертольотом Мі-8 приданих сил поліції", – зазначають у поліції.

Повідомляється, що додаткові сили поліції будуть направлені на підсилення місцевої поліції, допомагатимуть забезпечувати порядок та оперативне реагування на будь-які зміни в обстановці. Також спецпідрозділи ТОР контролюватимуть транспортування документації до ЦВК.

"Ми не допустимо жодних силових протистоянь та провокацій. Всі дії повинні бути лише в рамках закону",- підкреслив голова Нацполіції Сергій Князєв.

Зазначимо, що в окрузі № 50 через некоректні дані в протоколах стався конфлікт між спостерігачами та головою Окружної виборчої комісії, яку зрештою забрала карета швидкої допомоги. Зіткнення сталися після того, як спостерігачі помітили розбіжності в цифрах у протоколах комісій. Згодом люди влаштували акцію протесту під дільницею, поставили намети і почали підносити шини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: