fbpx
Сьогодні
18:42 23 Лип 2019

Голосування на одній із дільниць визнали недійсним, - ОПОРА

Фото Reuters

На виборчій дільниці №210489, яка знаходиться в селищі Солотвино Тячівського району (округ №72, центр — Тячів) голосування по мажоритарному округу визнано недійсним.

Про це повідомляють в ОПОРІ Закарпаття.

"На виборчій дільниці №210489, яка знаходиться в селищі Солотвино Тячівського району (округ №72, центр – Тячів), за даними сайту Центральної виборчої комісії, результати голосування по мажоритарному округу визнано недійсними", – йдеться в повідомленні.

За інформацією із ОВК №72, на дільниці №210489 у день виборів бюлетені отримали 250 осіб, а 61 виборець, який змінював місце голосування без зміни виборчої адреси, отримав бюлетень для голосування в одномандатному виборчому округу. Кажучи іншими словами, 61 виборець, який міг голосувати лише за партійні списки, отримав і бюлетені за кандидатів-мажоритарників.

За словами члена ОВК Івана Деяка, члени дільничної виборчої комісії самі визнали голосування по одномандатному округу на своїй дільниці недійсним та склали відповідний акт.

Згідно з пунктом 1 частини 1 статті 92 Закону України «Про вибори народних депутатів», дільнична виборча комісія може визнати голосування на виборчій дільниці недійсним у разі встановлення нею порушень вимог цього Закону, внаслідок яких неможливо достовірно встановити результат.

Нагадаємо, що В'ятрович прокоментував результати виборів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: