fbpx
Сьогодні
21:00 22 Лип 2019

Вакарчук заговорив про "співіснування" з РФ

Лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук вважає, що Верховна Рада має ухвалити закон, який би чітко регламентував відносини між Україною та Росією в усіх сферах.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Укрінформу, відповідаючи на запитання щодо законодавчого врегулювання гастрольної діяльності українських артистів на території Російської Федерації.

"Україна, взагалі, дуже страждає на політику подвійних стандартів. І держава часто не хоче брати на себе відповідальність за багато речей, а тому залишається відкритим питання, скажімо так, моральної відповідальності людей. Наприклад, чому одні люди принципово не їздять на гастролі до країни-агресора, а інші — навпаки — активно гастролюють у Росії. Тому було би добре, щоб держава взагалі прийняла чіткий закон, умовно кажучи, про співіснування з державою-агресором, де чітко окреслила б, що можна, а що — ні, і тоді це питання знялося б. Тому що воно завжди буде розділяти суспільство, якщо це не обмежено законом", — пояснив Вакарчук.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія опрацювала 82,17% електронних протоколів щодо підсумків голосування у багатомандатному загальнодержавному виборчому окрузі на позачергових виборах народних депутатів України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: