fbpx
Сьогодні
Відео 19:46 22 Лип 2019

"Слуга народу" заявила про підготовку масових фальсифікацій

Фото Reuters

За інформацією виборчого штабу партії Слуга народу на територіальному виборчому окрузі № 64, де програє нардеп Сергій Пашинський, готуються масові фальсифікації.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

За словами голови ОВК станом на 8 ранку понеділка, 22 липня було оброблено 60% протоколів. Тому було прийнято рішення оголосити перерву в роботі комісії з 9:00 до 14:00, мовляв, члени комісії втомилися.

За інформацією, кандидата, який балотується в цьому окрузі від Слуги народу В'ячеслава Сігачова, протоколи, які доставляють з дільниць, на вході в окружній виборчій комісії забирають невідомі люди, які не є членами комісії.

64 виборчий округ | Чергові підозрілі дії

Чергові підозрілі дії! На 64 виборчому окрузі протоколи, які доставляють з дільниць на вході до окружної виборчої комісії, забирають невідомі люди, які не є її членами. А детальніше, це робить довірена особа кандидата в народні депутати Пашинського, який балотується у цьому ж окрузі й програє. Це прямий шлях до масових фальсифікацій. Кажуть, що члени комісії потомилися, тому було прийнято рішення оголосити перерву у роботі комісії з 9:00 до… аж до 14:00! Наш кандидат Вячеслав Сігачов, що балотується по цьому округу, розповів: «Тут усе під посиленою охороною по периметру. Під будівлею ОВК перебуває близько 50 осіб. Усі сервери, де знаходяться протоколи також під посиленою охороною. У мене є побоювання, що протоколи можуть бути знищені».Місцеві журналісти кажуть, що члени ОВК масово переписують протоколи. А на їх запитання, чому це відбувається — від відповідей ухиляються. Вже процес під контроль взяли члени Нацполіції. Чекаємо на результат!

Posted by Слуга Народу on Monday, July 22, 2019

«Тут все під посиленою охороною по периметру. Під будівлею ОВК знаходиться близько 50 осіб. Всі сервери, де знаходяться протоколи також під посиленою охороною. У мене є побоювання, що протоколи можуть бути знищені», – заявив В'ячеслав Сигачов.

Він також повідомив, що протоколи на вході в комісію забирає довірена особа іншого кандидата в народні депутати, який балотується в цьому ж окрузі.

Місцеві журналісти кажуть, що члени ОВК масово переписують протоколи, на їх питання, чому це відбувається – від відповіді ухиляються.

Нагадаємо, що ЦВК опрацювала понад 80% протоколів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: