fbpx
Сьогодні
16:23 22 Лип 2019

"Мамолог – мій друг": відома українська співачка підтримала соціальний проект з попередження раку грудей

Відома українська співачка і телеведуча Оля Цибульська стала амбасадором соціального проекту «Обіцяй собі берегти себе», який ініціював Благодійний фонд «Квітна».

Співачка звернулася до всіх жінок України із закликом дбати про себе і берегти своє здоров'я. Оля поділилася власними переживаннями стосовно проблеми раку молочної залози.

"Здоров'я — основа усього. Тільки коли ти здорова, ти можеш думати про якісь жіночі дрібниці і бути щасливою. Мамолог — мій друг. Бо здорова мама — щаслива і здорова дитина. Я хочу сину найкращого", – пояснює Цибульська.

Оля Цибульська

– Зараз все більше молодих жінок дізнаються про такий діагноз. Як Ви вважаєте, чому? І чи можна цьому протистояти?

"Моя лікар каже, що це через відсутність належної профілактики. Хвороба долається на ранніх стадіях. Тільки ми з радянських часів звикли бігти до лікаря, коли вже пізно. Я вірю, що медицина розвивається і ліки буде знайдено. Але пам'ятай, твоє життя — в твоїх руках", – відповідає співачка.

– Як Ви ставитеся до пропаганди здорового способу життя, регулярних превентивних перевірок здоров`я?

"Спокійно. Це має бути звично, як чистити зуби. Добрі традиції не повинні лякати. Я сину пояснюю змалечку, що лікар — це допомога. Перевірка — це норма", – підкреслює  Цибульська.

– Чому Ви вирішили підтримати проект з боротьби з раком молочної залози «Обіцяй собі берегти себе»?

"Бо я не можу спокійно читати в інтернеті історії молодих дівчат, які борються за життя і можуть залишити своїх дітей сиротами. Часто в Instagram мені надсилають прохання допомогти у зборах коштів. Шлють фото і я плачу від відчаю. Вірю, що цей проект навчить нас любити себе, берегти себе і витрачати гроші не на ліки, а на улюблену іграшку для своєї дитини", – каже Цибульська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: