fbpx
Сьогодні
08:47 20 Лип 2019

Саакашвілі вирішив зняти свою партію із виборів до Ради на користь іншої

Екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі зняв свою партію "Рух нових сил" із позачергових виборів до Верховної Ради 2019 на користь політсили президента Володимира Зеленського "Слуга народу".

Відповідне відеозвернення політик розмістив і Facebook, передає Рубрика.

"У мене вже з'явилися і є свої питання, але думаю, що президенту Зеленському потрібно дати шанс сформувати більшість без поступок старим політикам. Тому кожен відсоток зараз важливий", – сказав він.

Важливе повідомлення для наших прихильників

У мене вже з'явилися і є свої питання, але думаю, що президенту Зеленському потрібно дати шанс формувати більшість без поступок старим політикам. Тому кожен відсоток зараз важливий. І я б не хотів, щоб через наші відсотки, які все ж можуть не дозволити нам пройти в Раду, «Слуга народу» не добрала кілька відсотків до можливості незалежно формувати уряд. Тому після бурхливих дискусій я підтримав таке рішення: ми просимо прихильників підтримати наших мажоритарників, а за списками, з огляду на ситуацію, що склалася — віддати голоси за «Слугу народу».—У меня уже появились и есть свои вопросы, но думаю, что президенту Зеленскому нужно дать шанс формировать большинство без уступок старым политикам. Поэтому каждый процент сейчас важен. И я бы не хотел, чтобы из-за наших процентов, которые всё-таки нам могут не позволить пройти в Раду, «Слуга народа» не добрала несколько процентов до возможности независимо формировать правительство. Поэтому после бурных дискуссий я поддержал такое решение: мы просим сторонников поддержать наших мажоритарщиков, а по спискам, учитывая сложившуюся ситуацию – отдать голоса за «Слугу народа».https://youtu.be/4U9zJr3t1-k

Posted by Mikheil Saakashvili on Friday, July 19, 2019

За словами Саакашвілі, його партія все одно не зможе подолати бар'єр.

"Тому після бурхливих дискусій я підтримав таке рішення: ми просимо прихильників підтримати наших мажоритарників, а за списками, з огляду на ситуацію, що склалася – віддати голоси за "Слугу народу", – заявив політик.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: