fbpx
Сьогодні
13:28 20 Лип 2019

Оточення Зеленського обмежує його контакти, - ЗМІ

Фото Reuters

Оточення Володимира Зеленського намагається не допустити прямої комунікації президента із «зовнішнім світом».

Про це пише Українська правда з посиланням на джерела в уряді.

Один з міністрів, який намагався пробитися до Зеленського, розповів, що в Офісі президента є кілька груп впливу, але всі вони «намагаються відрізати Зеленського від зовнішнього світу, не допустити прямої комунікації з президентом в обхід них».

«Якщо образно, то Богдан-Шефір-інші – вони намагаються тримати Зеленського в зручному для нього футлярі, між своїми», — сказав міністр.

Видання зазначає, що зараз в команді Зеленського фактично всю комунікацію і всі сфери діяльності президента контролює глава Офісу президента Андрій Богдан.

Яскравим прикладом відсутності комунікації президента та цілого відомства став скандал з нотою українського МЗС, яку відправили без узгодження із Зеленським.

Президент на прес-конференції заявив, що дізнався про документ зі ЗМІ, а не із розмови з міністром.

При цьому, за даними джерел УП в МЗС, за кілька тижнів до цього Клімкін багаторазово намагався домогтися зустрічі з президентом і навіть телефонував до приймальні, що вважається не дуже престижним заняттям в колі топ-чиновників.

«Перед візитами Зеленського до Франції і Німеччини Клімкін телефонував у приймальню, сидів на слухавці. Але з моменту інавгурації Зеленський жодного разу так і не прийняв міністра», — розповів співрозмовник УП.

Поки невідомо, чи знав про цей дзвінок Зеленський, чи ні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: