fbpx
Сьогодні
21:37 19 Лип 2019

Скупка голосів: Нацполіція розслідує виборчі піраміди кандидата Рибалки в Луганській області

Сергій Рибалка

Кандидат в народні депутати від "Радикальної партії Олега Ляшка" Сергій Рибалка, який балотується по округу №107 в Луганській області (Лисичанськ, частина міста Кадиївка, частина міста Первомайськ, частина Попаснянського району Луганської області), використовує технологію виборчих пірамід. Про це йде мова у справі про кримінальне правопорушення, яке розслідує Нацполіція.

Заява про те, що в місті Попасна Луганської області виявлена ​​виборча піраміда, була подана в Нацполіцію кандидатом в народні депутати України Олексієм Станчевським. Повідомляється, що інформація про це стала відома з відкритих джерел. Раніше в соціальних мережах були опубліковані фото і відео, як в агітаційних наметах кандидата Сергія Рибалки проходить незаконний збір персональних даних виборців та даних їх паспортів. Натомість за передачу персональних даних виборцям обіцяли всіляку допомогу, в тому числі, оплату їх заборгованості за комунальні послуги.

Екс-голова Попаснянської райдержадміністрації Сергій Шакун відзняв і виклав в соцмережі відео такого підкупу виборців в наметах Сергія Рибалки.

Повідомляється, що крім Попасної, такі ж технології Сергій Рибалка застосовує в селі Новотошківське Луганської області. Національна поліція України зареєструвала заяву про злочин і розслідує отриману інформацію.

сергей рыбалка станчевский подкуп избирателей попасная лисичанск

сергей рыбалка станчевский подкуп избирателей попасная лисичанск

Нагадаємо, раніше в "Громадянської мережі "ОПОРА" Сергія Рибалку назвали кандидатом з найбільшою "концертною" активністю.

Також раніше були названі області-лідери в порушеннях виборчого процесу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: