fbpx
Сьогодні
15:40 19 Лип 2019

#ВліпиЗаСебе: молодь закликали проголосувати на виборах оригінальним відео

В інтернеті з'явився музичний відеокліп із закликом до молоді проголосувати на виборах до Верховної Ради України

Відео під назвою #вліпизасебе виклали на Youtube-каналі "Влiпи За Себе".

Ролик створено в креативному урбаністичному стилі з міськими пейзажами, інтер'єрами розважальних закладів. Герої відео – молоді стильні дівчата і хлопці, які працюють, тренуються і розважаються. Саундьрек до відеоряду – сучасна електронна танцювальна музика. Автор саундтреку – київський композитор Дмитро Авксентьєв.

"Прийди. Підніми руку. Вліпи галку. Проголосуй", – закликають творці відеокліпу.

#ВліпиЗаСебе – це ініціатива громадської організації Global Office. Ця ініціатива існує за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

"Ця ініціатива повністю аполітична і апартійна. Чого ми хочемо? У середньому свою громадянську позицію на виборах висловлює тільки 36% української молоді. Ми хочемо, щоб на голосування ходило більше хлопців та дівчат", – пояснюють свої мотиви учасники ініціативи.

У супроводжувальному допису автори ролику наголошують на важливості права висловити свою громадянську позицію шляхом голосування.

"Ми можемо бути чемпіонами зі змішаних бойових мистецтв, а можемо бути тими, хто уникає будь-яких сутичок. Можемо бути хардворкерами, а можемо чілерами. Ми можемо бути рейверами, а можемо бути тими, у кого останньою вечіркою був випускний у школі. Ми можемо доставляти їжу, день і ніч сидіти за комп'ютером, вигадувати рекламу, шити одяг, варити каву, грати музику, змішувати коктейлі, змішувати слова. Ми можемо бути людьми будь-якої орієнтації, людьми будь-якого віросповідання і людьми будь-якої громадянської позиції. І всі ми абсолютно однакові. Бо у кожного та в кожної з нас є абсолютно однакові можливість і право на те, щоб свою громадянську позицію висловити. Ким би ти не був і ким би ти не була, прийди на парламентські вибори 21 липня і вліпи галку у виборчий бюлетень за свої погляди. Якими б вони не були, #вліпизасебе", – закликають автори відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: