fbpx
Сьогодні
09:01 19 Лип 2019

Новий UNIT.Sales мітап: "Бермудський трикутник" партнерських продажів

Партнерський канал продажів — один із найголовніших елементів стратегічного маркетингу. Це спосіб глибше проникнути на розрізнені ринки, охопити максимум клієнтів, збільшити прибутки та частку ринку. Є й ризики: втрата контролю над процесом, відсутність лояльності партнерів.

UNIT.City запросив крутих експертів із партнерських продажів у крупних бізнесах, щоб обговорити "за" та "проти", "вузькі" місця та кращі практики.

Спікери:

  • Ірина Вовк, генеральний менеджер Dell Technologies. Ірина має 22-річний досвід в ІТ/Телеком індустрії, з них — 18 років в побудові управління каналами продажів в В2С і В2В.
  • Євген Лопатін, партнер та консультант Miller Heiman Group Ukraine. 20-річний досвід Євгена в В2В продажах супроводжувався постійною практикою: від польових продажів до управління бізнес-підрозділами великих компаній.

Модератор: Олександр Сербін, директор із розвитку бізнесу компанії Huawei Ukraine. Працює у сфері телекомунікацій майже 20 років. Із них 11 років на різних посадах у компанії Huawei Ukraine.

Коли: 30 липня (вівторок), 19:00-21:00

Де: UNIT.City, вул. Дорогожицька, 3

Квитки за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: