fbpx
Сьогодні
13:05 18 Лип 2019

Зеленський відповів на відмову Парубія відкрити позачергове засідання ВР

Фото ОПУ

Президент України Володимир Зеленський опублікував звернення до спікера парламенту Андрія Парубія, у котрому вимагає відкрити позачергове засідання Верховної Ради.

Фотокопію до документу Президент розмістив у Фейсбуці.

Також Зеленський піддав критиці слова Парубія, який зазначив, що готовий відкрити сесію Верховної Ради, але не засідання.

"Я не здивований Вашою відмовою у скликанні позачергового засідання Верховної Ради України. Адже працездатність та звитяга – це не найсильніші риси сьогоднішнього парламенту. Дещо здивований я іншим – Вашими словами про "неухильне дотримання чинного законодавства". Відкрию Вам очі. На жаль, нинішній парламент в уявленні народу України асоціюється передусім із відсутністю коаліції, кнопкодавством, порожньою залою при ухваленні законів, вісімнадцятиразовим голосуванням за законопроекти та іншими грубими порушеннями Регламенту", – зазначив Зеленський до документу.

Також Зеленський нагадав, що нинішній парламент має діяти до моменту скликання нового, і що робота парламенту коштує платникам податків 13,3 млн грн.

"Відмовою у скликанні позачергового засідання Верховної Ради України Ви не просто самоусунулися від роботи на благо України та українців, а й виявляєте злочинну бездіяльність, що призводить до розтрати майже 700 млн гривень з державного бюджету", – нагадує Президент.

"Прикро, що люди, які постійно виставляють себе напоказ як виняткових професіоналів та поборників інтересів українського народу, не можуть віднайти в собі сили зібратися на один день та виправити власні помилки й ухвалити надважливі закони", – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, що 16 липня Офіс Зеленського ініціював проведення позачергового засідання ВР.

Тимошенко заявила, що "Батьківщина" підтримує ініціативу провести позачергове засідання парламенту.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: