fbpx
Сьогодні
12:24 18 Лип 2019

У Києві затримали пенсіонера за розповсюдження карикатури на Зеленського: реакція українців

Столичні поліцейські учора затримали пенсіонера, який розповсюджував газети з антиполітчиною рекламою.

Про це прес-служба столичної поліції повідомила у Фейсбуці.

Як йдеться у повідомленні, учора на вулиці Спаській літній чоловік роздавав агітацію "з образами на адресу кандидатів у народні депутати".

"Правопорушником виявився мешканець столиці, 1952 року народження. Він добровільно видав співробітникам поліції друковані матеріали після того, як йому роз'яснили норми ч. 10 ст. 74 (Обмеження щодо ведення передвиборної агітації) Закону України "Про вибори народних депутатів України", – заявляють у поліції і додали, що чоловікові загрожує накладення штрафу від тридцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Також, у цьому ж пості, поліція оприлюднила агітпродукт, піддавши його цензурній обробці. Але цього виявилося замало, тож українці швидко визначили, про що там йде мова і хто там зображений.

Соцмережі про затримання за антиагітацію Соцмережі про затримання за антиагітацію Соцмережі про затримання за антиагітацію Соцмережі про затримання за антиагітацію Соцмережі про затримання за антиагітацію Соцмережі про затримання за антиагітацію

Раніше Рубрика повідомляла, що поліція Київщини розпочала провадження щодо поширення контрагітації проти "Слуги народу" у м. Обухів.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: