fbpx
Сьогодні
16:29 18 Лип 2019

Маю бажання замінити слова на матюки, але робити цього не буду, - Ярош про поїздки Зеленського

Нардеп і один із лідерів українських націоналістів висловився в адресу офіційних поїздок Зеленського областями України та бажанням зайнятися люстрацією.

Свої думки з цього приводу він опублікував у Фейсбуці.

"Дивлюсь на поїздки Президента по областях…. і «Шляк Трафляє», як кажуть на українській Галичині. Так ганебно себе поводити і так принижувати державу – це треба вміти… Хоча, мабуть, хоче ж щось добре зробити пан Володимир", – стверджує пан Ярош.

За словами Яроша, його вражає спілкування Зеленського з людьми, перетворюючи його на "дешевий піар".

"Пане Президенте, вважайте на свою поведінку і на вчинки своїх підлеглих. Бо, посада Президента України – це не сцена, а відповідальність…

Я би дуже хотів мати Верховного Головнокомандувача набагато кращого за Порошенка. Але, поки що , спостерігаю якесь дешеве реаліті-шоу про українську владу", – зазначає лідер націоналістів.

Ярош закликав Зеленського звертати увагу не на "мажорно-прислужницьке бидло" та "клоунів", а на тих, хто став на захист України зі зброєю в руках, коли Зеленський і його оточення "обслуговували "культурні" інтереси олігархів, проводили корпоративи, концерти в греціях та деінде".

"Не робіть так званих люстрацій, бо «люстраторко» у Вас не виросло…", – додає Ярош щодо бажання Зеленського провести люстрацію.

"Якщо так не зробите, пане Президенте, буде Біда", – підсумував Дмитро Ярош.

Раніше Зеленський повідомив, що збирається піддати люстрації чиновників часів Порошенка.

12 липня Зеленський вніс до парламенту законопроект, яким пропонує розширити дію закону про очищення влади (люстрацію) на депутатів та топ-високопосадовців, які працювали в Україні з 23 лютого 2014 року до 19 травня 2019 року.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: