fbpx
Сьогодні
15:44 17 Лип 2019

Зеленський проінспектував ремонт дороги М14

Президент України Володимир Зеленський оглянув ділянку дороги М14 Миколаїв – Кропивницький під час поїздки на Миколаївщину та зробив акцент на тому, що треба виправити.

Про це повідомляє прес-служба на офіційному сайті Президента України.

В. о. начальника Служби автомобільних доріг у Миколаївській області Андрій Максименко повідомив, що для завершення ремонту цього автошляху треба ще 1,5 млрд грн. Крім того, є потреба у ремонті дороги Н24.

Зеленський, у свою чергу, виявив бажання, аби дорога була добудована вже до кінця 2020 року. Як запевнив президент, із фінансуванням проблем бути не повинно.

"Ми розмовляли вчора з Федеральним канцлером Німеччини пані Меркель, і є 150 млн євро кредитних коштів", – сказав Зеленський.

Також керівник апарату Антимонопольного комітету України Юрій Литвин повідомив про зловживання замовників і учасників тендерних закупівель. За його словами, умови тендерів прописують так, щоб вигравав "потрібний" підрядник. Зеленський доручив розібратися у цьому питанні.

"Проведіть нараду у п'ятницю щодо всіх доріг – у якому стані, де в нас є державні гроші, де потрібно залучити кредитні кошти. І перерахуйте дороги, які необхідно зробити першочергово. Знайдіть рішення", – дав вказівку глава держави.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відбув сьогодні з одноденною робочою поїздкою до Миколаївської та Харківської областей.

Глава держави вже ознайомився з інфраструктурою та умовами функціонування Миколаївського міжнародного аеропорту, а також дав вказівку В'ячеславу Боню звільнити свій пост очільника Миколаївської ОДА.

 

 

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: