fbpx
Сьогодні
Промо 14:14 17 Лип 2019

В Україні офіційно представили бюджетний флагман Xiaomi Mi 9T: характеристики та особливості

Бюджетний флагман Xiaomi Mi 9T з висувною селф-камерою і процесором Snapdragon 730 представлений офіційно. Незважаючи на те, що новинка належить до лінійки Mi 9, вона повністю повторює характеристики недавно вийшов Redmi K20. Смартфон Xiaomi Mi 9T незабаром надійде в продаж, а поки інтернет-магазин «Цифра» знайомить наших читачів з особливостями новинки.

Забарвлення і екран Xiaomi Mi 9T

Технічні характеристики Xiaomi Mi 9T повністю повторюють Redmi K20 – той же екран, камера, процесор, обсяг пам'яті. Смартфон оснащується 6,39-дюймовим Super AMOLED-дисплеєм, який отримав дозвіл FullHD +. Екран прикритий склом Gorilla Glass 5, воно захищає від подряпин і механічних пошкоджень.

Сканер відбитку пальців вбудований в екран, він точно і швидко розпізнає власника, відкриваючи доступ до системи. Модельний ряд представлений кольорами:

  • червоний,
  • «Чорний карбон»,
  • «Сяючий синій».

Процесор Snapdragon 730 і режим Turbo Mode

«Серцем» пристрою став 8-ядерний Snapdragon 730, який має максимальну частоту 2,2 ГГц. Як для флагмана це слабенький чіп, але зате смартфон підтримує режим Turbo Mode, він збільшує потужність пристрою під час відеоігор.

Система працює плавно завдяки великому обсягу оперативної пам'яті – 6/8 Гб. У парі з енергоефективним процесором покупець отримає хороші, але не рекордні показники продуктивності за невеликі гроші. Об'єм вбудованої пам'яті становить 64/128 Гб.

Також в 2019 році вийшов ще один бюджетник Redmi Note 7 від суббренда Xiaomi, він працює на Snapdragon 660 і коштує дешевше Xiaomi Mi 9T. Можливо, деяким покупця сподобається саме цей смартфон, тим більше у нього яскраві градієнтні забарвлення. Придбати можно за посиланням.

В якості апаратної платформи в Mi 9T використовується операційна система Android 9 Pie з фірмовою оболонкою MIUI 10.

бюджетний флагман Xiaomi Mi 9T

Автономність Xiaomi Mi 9T і підтримка швидкої зарядки

Об'єм акумулятора складає 4 000 мАг. При помірному використанні батареї вистачить на пару днів, а якщо користуватися активно, то на цілий день. Смартфон підтримує швидку зарядку потужністю 18 Вт, зарядний такої потужності вже в комплекті. Також швидку зарядку підтримує Samsung Galaxy M20 з акумулятором 5 000 мАг.

Головна фішка Xiaomi Mi 9T – висувна селф-камера

Фронтальна камера в Mi 9T захована у верхній частині пристрою. Коли потрібно зробити Селфі, вона виїжджає з корпусу всього за 0,8 секунди, так що чекати не доводиться. Дозвіл селф-камери становить 20 Мп, вона робить якісні автопортрети і підтримує відеозйомку у форматі 1080р.

Основна камера складається з трьох фотомодулів:

  • основний 48 Мп, сенсор Sony IMX582;
  • ширококутний 13 Мп (124 градуса);
  • телеоб'єктив 8 Мп з 2-кратним зумом.

Є світлодіодний спалах і лазерний автофокус. Крім створення чітких і барвистих фото, камера порадує користувача можливістю запису Slow-Mo відео на швидкості 960 к / с.

Приємні дрібниці

Смартфон отримав підтримку NFC, що не може не радувати, адже датчик NFC в бюджетних смартфонах Xiaomi практично не зустрічається. Чого не скажеш про бюджетників інших виробників, наприклад Huawei P Smart 2019.

Також в Xiaomi Mi 9T зберігся 3,5 мм роз'єм для підключення навушників, його рідко можна зустріти в сучасних флагманів.

телефон

Старт продажів і вартість Xiaomi Mi 9T

Продажі смартфона стартували 17 червня, цінник стартує від 299 євро за базову версію і 369 євро за топову комплектацію. Незабаром смартфон Xiaomi Mi 9T можна буде купити в інтернет-магазині «Цифра», а поки слідкуйте за оновленнями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: