fbpx
Сьогодні
16:26 17 Лип 2019

Росія не хоче коментувати лист від родичів жертв МН17

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков відмовився коментувати опубліковане в ЗМІ відкритий лист на адресу Кремля від родичів загиблих в результаті збиття літака рейсу MH17.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російські ЗМІ.

Відповідаючи на питання, ознайомилося уряд Росії з листом родичів, Пєсков заявив, що він не знає нічого про цьому зверненні.

"Я, на жаль, не в курсі цього листа, не можу вам сказати щодо нього", – заявив він.

Крім того, прес-секретар глави держави нагадав, що Росія вважає необ'єктивним слідство, яке ведеться в Нідерландах у справі про катастрофу літака.

"Ми не вважаємо це наслідок об'єктивних. Росія з самого початку пропонувала свою участь в спільній роботі для визначення винних у цій жахливій трагедії, але Росії така можливість надана не була. Тому ми не можемо визнати об'єктивними результати такого слідства", – додав Пєсков.

Нагадаємо, родичі загиблих у результаті катастрофи малайзійського літака MH17 звернулися до російської влади. У своєму зверненні 10 сімей закликають Кремль почати співпрацю з міжнародним наслідком, визнати відповідальність за знищення рейсу MH17, а також припинити чинити опір і "сіяти брехню і обман".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: