fbpx
Сьогодні
13:59 17 Лип 2019

Чому ви до людей ставитесь, як до скотів? - Зеленський до миколаївських чиновників

Фото Reuters

Глава держави ознайомився з інфраструктурою та умовами функціонування Миколаївського міжнародного аеропорту та  запропонував в. о. голови Миколаївської ОДА В'ячеславу Боню написати заяву на звільнення.

Про це повідомляє прес-служба АП.

Перш за все, Зеленський не був задоволений питанням ремонту аеропорту. За його словами, це стосується ефективності використання коштів. Крім того, ремонт супроводжують постійні скандали – судові справи щодо фірми-підрядника, трагічна ситуація з попереднім директором аеропорту Волошиним.

Федір Барна доповів, що останніми були чартерні польоти в липні, а регулярні рейси не літають, зокрема через брак диспетчерів. Заступник міністра інфраструктури Юрій Лавренюк відповів, що диспетчерів не направляють саме через відсутність завантаження і чітких графіків регулярного авіасполучення.

Президент звернувся з проханням направити диспетчерів на певний період – для експерименту, а гендиректор аеропорту має забезпечити авіаперевізників.

Присутні також звернулися до Президента із тим, що в області є проблема з криміналітетом, рейдерськими захопленнями, корупцією тощо.

"Ви робите такий вираз обличчя, наче ви ні до чого і перший раз прийшли. Чому ви до людей ставитесь, як до скотів?… Усі кажуть, що Миколаїв є бандитським містом. Це нормально? Чиновники поводяться, як бандити", – звернувся до присутніх миколаївських чиновників Зеленський.

Також він сказав, що шукають нову кандидатуру на пост очільника Миколаївської ОДА та зробив заклик до активістів посприяти цьому.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відбув сьогодні з одноденною робочою поїздкою до Миколаївської та Харківської областей.

Під час зустрічі із Федором Барною їх розмова відбувалася на підвищенних тонах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: