fbpx
Сьогодні
15:30 16 Лип 2019

В Одесі готується відкриття "START-UP університету"

Проект "START-UP університет", розроблений Одеським національним економічним університетом за підтримки обласної державної адміністрації, отримав фінансування від Європейського Союзу.

Про це повідомляє "Думская Новости".

Кошти надійдуть в рамках програми підтримки секторальної політики, йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну: уряд організував конкурс проектів і розподілило по його підсумками гроші, що надійшли від Євросоюзу.

Загальна вартість проекту становить 3 мільйони 844 тисячі гривень.

Як наголошується в повідомленні ОНЕУ, "START-UP університет" – це бізнес-консультації щодо особливостей створення, реєстрації та ведення того чи іншого бізнесу, допомога і підтримка у відкритті нових підприємств з урахуванням провідних тенденцій і інноваційних підходів.

У самому вузі, також в Ізмаїлі, Подільському, Роздільній і Балті проведуть серію тренінгів для молоді за окремими напрямами створення і ведення бізнесу.

У проекту "START-UP університет" кілька цільових груп: учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів у віці 14-25 років, молодь, що вчиться у ВНЗ III рівня акредитації, студенти вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації, а також молоді люди , які вже завершили навчання і бажають підвищити свій кваліфікаційний рівень або отримати нові знання та навички в певних бізнес сферах.

Раніше повідомлялося, що в Україні з'явився перший освітній омбудсмен.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: