fbpx
Сьогодні
16:11 15 Лип 2019

У "ЄС" твердять про безпідставність закидів, про якість бронежилетів

Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба заявив активістам партії "Європейська солідарність" про відсутність претензій до якості бронежилетів, які надходили до українського війська з 2014 року по березень 2019 року.

Про це прес-служба "ЄС" повідомила на офіційному сайті.

Директор ДБР підтвердив голослівність своїх заяв про невідповідну якість бронежилетів та нанесену матеріальну шкоду державі. Таку заяву зробив кандидат в народні депутати від Партії "Європейська Солідарність" Юрій Бірюков після зустрічі активістів "ЄС" з Директором ДБР.

"Щойно Труба на відеокамеру заявив наступне: претензій щодо бронежилетів минулих років виписку немає. Вся метушня через партію (бронежилетів – ред), яка почала надходити на склади з квітня. Важливо, що експертизу по цій партії не проводили взагалі! Були якісь «слідчі дії» по тестуванню, які проводив незрозуміло хто і незрозуміло де. З цього всього у мене постає питання: на якій підставі він (Роман Труба – ред) на всю країну 26 червня заявив про те, що 3 з 5 бронежилетів браковані та про завдану шкоду на 100 млн грн?!", – не без роздратування зазначає Юрій Бірюков.

Раніше Зеленський заявив, що бажає піддати люстрації тих, хто закупав браковані бронежилети.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: