fbpx
Сьогодні
09:20 15 Лип 2019

Стали відомі нові деталі ДТП на Полтавщині, в "Слузі народу" відхрестилися від винуватця аварії

Фото: Полтавщина

У поліції Полтавської області розповіли деталі ДТП за участі глави осередку "Слуги народу" Олексія Сердюкова, у результаті якої загинула одна людина.

Сердюков підтвердив, що був за кермом "Тойота Корола" у Фейсбуці.

Як повідомляє інтернет-видання "Полтавщина", за попередньою інформацією, ДТП сталася внаслідок виїзду "Тойоти" на зустрічну смугу – водій не впорався з керуванням та врізався у ВАЗ-21099.

Зазначається, що результаті аварії Toyota згоріла, а 5 осіб, серед яких 12-річна дитина, отримали травми різного ступеню тяжкості. Пасажирка ВАЗ 1980 р.н. від травм померла в реанімації.

Прес-служба Управління з питань цивільного захисту населення Полтавської ОДА попередньо повідомляла, що за кермом Toyota перебувала жінка.

Пізніше начальник відділу комунікації ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв пояснив, що в момент зіткнення Toyota загорілася, і очевидці витягли постраждалих з автомобіля.

За його словами, коли прибула на місце події слідчо-оперативна група, одразу встановити, хто сидів за кермом, було неможливо.

Натомість, у "Слузі народу" вже заявили, що Сергій Сердюков не є членом їх партії.

"Офіційно: Олексій Сердюков не є очільником осередку партії «Слуга Народу» у Полтаві, також він не є членом партії. Будьте уважні та довіряйте тільки офіційним джерелам інформації", – зазначають у партії.

Нагадаємо, що ДТП сталася вчора.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: