Новини

Сімейна компанія одного з нардепів буде сплачувати борги примусово, – суд

Господарський суд Дніпропетровської області видав наказ про примусове стягнення із ТОВ "Снек Експорт" на користь ТОВ "Ніка Друк" заборгованості обсягом 178,9 тис. грн.

Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень, передає УНН.

Так, за даними реєстру, у період з квітня по травень 2018 року "Снек Експорт" отримало від "Ніка Друк" товар на загальну суму 266,5 тис. грн. Але оскільки "Снек Експорт" розрахувалося із "Ніка Друк" за поставлений товар частково – виникла заборгованість у розмірі 178,9 тис. грн.

Тож, "Ніка Друк" подало до суду. Справа слухалася у Господарському суді Дніпропетровської області, 11 червня. Суд задовольнив позов "Ніка Друк" та видав наказ про стягнення із "Снек Експорт" заборгованості у розмірі 178,9 тис. грн.

Через місяць – 9 липня, Господарський суд видав наказ про примусове стягнення із "Снек Експорт" вказаної заборгованості.

Зауважимо, що ТОВ "Снек Експорт" входить до родинної групи снекових компаній нардепа Сергія Рибалки та належить особисто батькові Рибалки – Віктору.

Сам Рибалка був народним депутатом від Радикальної партії Ляшка. На позачергових виборах до Верховної Ради політик балотується самовисуванцем, в Лисичанську, по 107-му округу. Там він розгорнув масштабну передвиборчу кампанію – будує дороги, ремонтує крівлі садочків. А ще – організовує концерти українських співаків, за що нещодавно отримав звання головного "концертника" парламентських виборів по 107-му округу.

Тож виходить, що поки Рибалка щедро фінансує 107-й округ заради перемоги на парламентських виборах, компанія його батька – "Снек Експорт" – накопичує борги.

До слова, на думку жителів округу, відремонтовані дороги та полагоджені крівлі будівель не допоможуть Рибалці перемогти на виборах.

"Це – гречкосій. Дуже добре, що він дороги робить, що покрівлі криє. Чому б і ні. Але я спілкуюся із людьми. І знаєте, що вони з цього приводу думають? Хай роздає, хай робить – а ми проголосуємо за своїх", – сказав про Рибалку голова Попаснянської районної державної адміністрації Сергій Шакун.

Нагадаємо, що у місті Попасна Луганської області виявили виборчу піраміду, яку організував один з кандидатів в народні депутати по округу 107.

Ним виявився Сергій Рибалка, член фракції «Радикальної партії» Олега Ляшка в парламенті, який нині йде на вибори як самовисуванець. Подібні технології застосовуються також і в сусідній Новотошковці.

Свіжі дописи

  • Новини

Біженцям з України можуть полегшити життя у Швеції: у чому рішення

Уряд Швеції подав пропозицію з метою полегшити життя українським біженцям, запропонувавши можливість швидше зареєструватися та… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Європейську нагороду отримав Національний музей Революції Гідності

Директор Національного музею Революції Гідності Ігор Пошивайло отримав європейську нагороду імені Кеннета Гадсона за інституційну… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

“Ліси України” включили до переліку особливо важливих для економіки держкомпаній

До переліку особливо важливих для економіки суб'єктів господарювання державного сектору економіки, що має сприяти покращенню… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Перемовини з Україною щодо прав меншин: Угорщина побачила “позитивні ознаки”

В останні тижні стали помітні "позитивні ознаки" щодо виконання Україною угорських вимог про права національних… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Боррель: Рада міністрів ЄС із зовнішніх справ сьогодні розгляне український план відновлення

Ключовою темою, яку обговорять сьогодні європейські урядовці під час Ради міністрів ЄС із зовнішніх справ… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024
  • Новини

Міноборони: для військовослужбовців існує шість видів додаткової винагороди

Існує шість видів додаткової винагороди для військовослужбовців, які боронять Україну від російських окупаційних військ. Про… Читати більше

Tuesday May 7th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.