fbpx
Сьогодні
10:34 15 Лип 2019

Притула розповів про свої зв'язки із Зеленським

Фото: УП

Кандидат під №30 у виборчому списку від партії "Голос" Сергій Притула розповів про те, що його у минулому поєднує із чільним президентом України Володимиром Зеленським.

Про це він розповів у інтерв'ю УП.

Шоумен розповів, що знає Зеленського майже 20 років, однак у більшості – по робочим моментам.

"Я не готовий розказувати, який Зеленський як людина, тому що ми перетиналися в 90% випадків по робочих питаннях. На початку нульових я активно займався організацією концертів у Тернополі і частково по Західній Україні. Я був тією людиною, яка робила перші концерти "95 кварталу" у Тернополі, потім допомагав їм з туром по Західній Україні", – каже кандидат у депутати.

Разом із тим, він схвально оцінює діяльність Зеленського, як очільника "Кварталу 95":

"Він пахав, як кінь. Російською "на износ". Він робив все можливе для того, щоб його колектив опинився в топі українського шоу-бізнесу і не тільки українського. Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж саме викликав як бізнесмен. Тому що Зеленський створив найуспішніший гумористичний продакшн Центрально-Східної Європи. Це очевидно", – стверджує він.

Але Притула із обережністю говорить про Зеленського-політика:

"Наскільки ця наполегливість Зеленського буде знаходити відображення в його роботі як політичного діяча, як гаранта Конституції – про це міркувати не беруся, тому що якогось суспільного діяча і політика Зеленського я не знав так само, як і 100% населення цієї країни. Зеленський як політик з'явився у нас, грубо кажучи, після Нового року. Хоча підготовка до зустрічі Зеленського-політика велася останні кілька років. Це очевидно", – каже пан Притула.

Нагадаємо, раніше Жадан запустив флешмоб #ПритулуВРаду.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: