fbpx
Сьогодні
12:18 15 Лип 2019

Активістам UAnimals погрожують судом через фото кандидата в депутати з вбитою твариною

Зоозахисники із UAnimals розповіли про те, що після того, як вони зробили відомим кандидата від ОПЗЖ Кальцова та його пристрасть до сафарі, їм почали погрожувати судовою тяганиною.

Про це вони повідомили у Фейсбуці.

"Декілька днів тому, ми опублікували на сторінці фотографії любителя вбивати тварин Володимира Кальцева – 24 номера в списку "Опозиційної платформи". І от сьогодні отримали повідомлення із залякуваннями судом і вимогою видалити пост. Видалити не готові, а от зробити ще один – з радістю", – написали активісти і додали скріншот із погрозами.

Зокрема, активістам закидають наклеп, шкоду моральну та шкоду репутації. Не лише представникам UAnimals, а й усім користувачам Інтернету, що використали фото з Кальцовим, погрожують судовою тяганиною. Зокрема, представники Кальцова погрожують зоозахисникам штрафом у 200 тисяч гривень або 5 роками за ґратами.

Кальцов погрози

Нагадаємо, у Фейсбуці вибухнув скандал навколо бізнесмена і кандидата в депутати від партії "Опозиційна платформа – За життя" (№24 в партійному списку) Володимира Кальцева через фотографії із впольованими тваринами Африки.

 

 

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: