fbpx
Сьогодні
14:54 13 Лип 2019

В Одесі кандидат від "Слуги народу" виграв суд проти Ківалова

Адвокати кандидата в народні депутати від Слуги народу по 135 округу в Одесі Олексія Леонова виграли суд за позовом Костянтина Любчика. Останнього вважають технічним кандидатом Сергія Ківалова.

Про рішення суду повідомили у виборчому штабі Леонова.

Адміністративний позов проти кандидата Леонова був направлений через нібито незаконне розміщення передвиборної агітації на стінах комунального житлового будинку. Суд відмовив у задоволенні позову, адвокати Леонова надали всі необхідні докази законній діяльності.

Одесити впевнені, що все це справа рук Ківалова, який просто не може змиритися з програшем "по всіх фронтах", так як і при незаконному затриманні нібито винної дівчини Приморським райвідділом поліції були присутні і давали вказівки (про що буде окремий розгляд) співробітники штабу Ківалова і його глава Дмитро Волошенков.

"Ківалов відчуває, що його "підтискають". Подивіться, адже він вже в крайності кидається: то танці з пенсіонерами в шортиках, то примус студентів до роботи. Тепер це. Дідусеві пора змиритися і дати дорогу молодим", – прокоментував ситуацію очевидець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: