fbpx
Сьогодні
18:36 11 Лип 2019

У Нідерландах поведуть міжнародний симпозіум через катастрофу МН17

Фото Reuters

У Нідерландах, у місті Ньювегейн у вівторок, 16 липня проведуть міжнародний симпозіум у зв'язку з п'ятою річницею катастрофи МН17.

Про це повідомляє Укрінформ.

Симпозіум присвячений впливу трагедії на родичів загиблих, суспільство в цілому, політику, а також наслідки після трагедії і безпеку повітряного простору. Організовує подію фонд Авіакатастрофа, який представляє велику групу родичів жертв трагедії МН17.

Серед запрошених до участі – генеральний прокурор Нідерландів Фред Вестербек, голова кримінального відділення національної поліції Нідерландів Вільберто Полліс, засновник міжнародної групи журналістів-розслідувачів Bellingcat Еліот Хіггінс.

Катастрофа малайзійського Boeing сталася 17 липня 2014 року. Літак авіакомпанії Malaysia Airlines летів з Амстердама в Куала-Лумпур. Загинули всі 298 чоловік, що знаходилися на борту. У серпні 2014 року було створено Міжнародну слідчу група, до якої увійшли представники Росії. У липні 2015 року Росія заблокувала у Раді Безпеки ООН пропозицію створити міжнародний трибунал з розслідування аварії MH17.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: