fbpx
Сьогодні
14:55 10 Лип 2019

Закон про "дематюкацію" віддали на доопрацювання

Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики повернув на доопрацювання законопроект про "дематюкацію" його автору – голові Комітету з питань охорони здоров'я Ользі Богомолець.

Про це повідомляє Укрінформ.

Також Ользі Черваковій, першому заступнику голови Комітету з питань свободи слова та інформполітики, на доопрацювання повернуто альтернативний проект. Таке рішення профільний комітет ухвалив під час засідання 10 липня.

З пропозицією відправили законопроєкт на доопрацювання, щоб врахувати в ньому зауваження головного науково-юридичного управління до комітету звернулася Богомолець.

Також, політик зауважила, що здивована ажіотажем навколо своєї законодавчої ініціативи та вважає, що зміст законопроекту був викривлений у ЗМІ. Богомолець підкреслила, що у документі йдеться не "не про фізичних осіб у громадських місцях, як в чинному законодавстві, а про публічних осіб". Також встановлюється відповідальність за поширення "лихослів'я" керівників друкованих ЗМІ та власників доменів, якщо йдеться про ЗМІ і інтернеті.

Нагадаємо, що Богомолець ініціювала закон про "дематюкацію мови".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: