fbpx
Сьогодні
11:07 10 Лип 2019

Вступ 2019: розпочався прийом заяв

В Україні почався прийом заяв у виші для вступу на бакалавра та наскрізного магістра.

Про це було оголошено прес-службою МОН.

Більшість вступників мають подавати свої заяви в електронній формі через власні кабінети на сайті https://ez.osvitavsim.org.ua/

"Хочу звернути увагу всіх вступників: після подання першої заяви в електронному кабінеті вже нічого, жодні дані, змінити не можна. Тому перед поданням першої заяви вступник повинен перевірити, чи правильно він завантажив усі документи та вказав інформацію", – наголосив генеральний директор директорату вищої освіти та освіти дорослих МОН Олег Шаров.

МОН також повідомляє, що на ранок 10 липня було зареєстровано понад 138 тис електронних кабінетів вступників, що майже 90% від очікуваної кількості цього року.

26 липня вступники будуть знати, чи отримали бюджетне місце, до 31 липня вони повинні будуть принести оригінали документів до вишів для зарахування. 1 серпня відбудеться зарахування на бюджет, з цього ж дня починається оприлюднення списків на контракт. Зарахування на контракт може тривати до 30 вересня.

Нагадаємо, що Рубрика вже підготувала для Вас перелік документів, які треба подати, список дедлайнів та розповіла про всі особливості цьогорічної вступної кампанії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: