fbpx
Сьогодні
19:22 09 Лип 2019

З виборчого фонду Наливайченка до бюджету конфіскують 130 тисяч

Понад 130 тисяч грн конфіскують до держбюджету – за незаконний внесок до виборчого фонду кандидата в президенти Валентина Наливайченка.

Про це повідомляє пресслужба Національного агентства з питань запобігання корупції.

"Вінницький міський суд Вінницької області своєю постановою визнав винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 212-15 КУпАП, фізичну особу, яка надала добровільний внесок до виборчого фонду кандидата на пост Президента України з порушенням встановленого законом порядку надання внеску", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, порушення виявили за результатом аналізу фінансового звіту про надходження та використання коштів виборчого фонду кандидата пост Президента України Валентина Наливайченка.

"Суд постановив застосувати до внескодавця стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1190 грн на користь держави, з конфіскацією суми внеску у розмірі 137 500 грн", – відмітили у НАЗК.

Загалом за результатами аналізу фінансових звітів про надходження і використання коштів виборчих фондів кандидатів на пост Президента України НАЗК направило до суду 155 протоколів про адміністративне правопорушення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: