fbpx
Сьогодні
20:05 08 Лип 2019

Канали Пінчука найбільше агітують за "Опоблок"

За останній місяць у випусках новин телеканалів Віктора Пінчука (ICTV, СТБ, Новий канал, М1 та М2) вдалось знайти 76 сюжетів про політиків, які можна віднести до категорії «замовних». 87% всіх цих сюжетів розподілили між собою 5 політичних сил.

Про це йдеться у медіамоніторингу Рубрики.

Перше місце і за кількістю, і за очевидністю заказухи в Опозиційного блоку (той Опоблок, що Ахметова, а не «Опозиційна платформа «За Життя», що Медведчука). Сюди відносились сюжети про отримання Новинським нагороди від Московського патріархату, розлогі розповіді про те, як успішно змінює місто Ужгород мер від Опоблоку, виступи представників партії на їх заходах та історії про те, як вони бачать майбутнє країни.

Друге місце за кількістю сюжетів – у Петра Порошенка з «Європейською солідарністю». Сюжети повністю повторюють передвиборчі тез Порошенка про «не допустити реваншу» та розкривають деталі його агітаційного туру країною.

Третє місце – в партії «Голос» Святослава Вакарчука. Подібно як і в Порошенка, сюжети детально розкривають подробиці агітаційних турів політичної партії, та некритично розповідають про позиції партії.

Більше читайте у матеріалі Кого на виборах до парламенту підтримує Віктор Пінчук?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: