fbpx
Сьогодні
09:39 08 Лип 2019

Грузинський телеведучий покрив лайкою Путіна в прямому ефірі

На грузинському телеканалі "Руставі 2" ведучий авторської програми "P.S." Георгій Габуніа звернувся до президента РФ Володимира Путіна, назвав його окупантом та покрив лайкою.

Відповідне відео було опубліковане у вільному доступі.

Сама програма виходить грузинською, однак ведучий навмисне звернувся російською.

"У першу чергу я хочу передати величезний, величезний привіт нашому великому другу президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну. Вовочко! С*ка ти підпарканна, лайно ти собаче, п*зда ти моржова! На нашій красивій землі немає місця такому вбогому творінню, такому покидьку, як ти. Ти – смердючий окупант. Пішов ти в дупу, Володю! Іди нах*й разом зі своїми рабами. *бав я твою мамочку. Ой, твоя мама мертва! Ой, як шкода! Ой, не кажи! Та нехай вона горить  в аду разом з тобою і твоїм батьком. Ср*ти хотів я на вашу могилу. Амінь!", – сказав Габуніа на початку програми.

Реакцією на цю заяву став мітинг під будівлею телеканалу, про що повідомляє сайт "Руставі 2". Учасники мітингу вимагають звільнення з "Руставі-2" гендиректора і журналіста Габунія, а також порушити кримінальну справу.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі засудила нецензурне звернення ведучого до Путіна. МЗС Грузії назвало використані висловлювання провокацією, "спрямованою на поглиблення і без того складної ситуації в грузино-російських відносинах".

Раніше тисячі людей пікетували офіс лідера правлячої партії Грузії.

 

 

Рубрика:
Відео Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: