fbpx
Сьогодні
11:49 07 Лип 2019

Зеленський присвоїв імена 36 бригаді морської піхоти та Військово-морському ліцею в Одесі

Фото АПУ

Президент України Володимир Зеленський присвоїв 36-й окремій бригаді морської піхоти почесне ім'я контр-адмірала Михайла Білинського.

"Присвоїти 36 окремій бригаді морської піхоти Командування морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України почесне найменування "імені контр-адмірала Михайла Білинського", – йдеться в указі президента.

Також Зеленський присвоїв ім'я віце-адмірала Володимира Безкоровайного Військово-морському ліцею в Одесі. 

"Присвоїти ім'я віце-адмірала Володимира Безкоровайного Військово-морському ліцею і надалі іменувати його – Військово-морський ліцей імені віце-адмірала Володимира Безкоровайного", – йдеться в документі.

Таке рішення ухвалено з метою увічнення пам'яті віце-адмірала Володимира Герасимовича Безкоровайного, ураховуючи його вагомий особистий внесок у розбудову Української держави, розвиток Військово-Морських Сил Збройних Сил України та зважаючи на зразкове виконання Військово-морським ліцеєм покладених на нього завдань.

Нагадаємо, що у неділю президент перебуває з робочою поїздкою в Одеській області.

Після цього Зеленський відбуде з робочою поїздкою до Луганської області, куди також прилетить президент Європейської ради Дональд Туск.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: