fbpx
Сьогодні
09:25 07 Лип 2019

Вакарчук заявив, що його політсила підтримає позитивні ініціативи Зеленського

Фото Reuters

Лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук заявив, що його політсила підтримає позитивні ініціативи президента Володимира Зеленського.

У той же час в інтерв'ю Радіо Свобода  він наголосив, що «Голос» буде стримувати депутатів Слуги народу, якщо вони негідно поводитимуться.

«Якщо президент або його політична сила раптом будуть займатися чимось іншим, не тим, що декларують, ми вважаємо, що наша місія — стримувати, балансувати, зупиняти. Я це називаю «політично бити по руках», — зазначив він.

Він також не став прогнозувати можливий склад парламентської коаліції, сказавши лише, що його партія не зможе підписати коаліційну угоду з тими, хто відкидає європейський шлях України.

«Для нас «червона лінія» — ті політичні сили, які прямо підтримують або капітуляцію перед ворогом, або «опускання на коліна» перед ворогом. З тими, хто виступає проти європейського шляху України, хто так чи інакше був замішаний в корупційних злочинах, або хто мав відношення до того, що Україна опинилася в тій ситуації, в тому числі і в війні з Росією сьогодні, ми не збираємося ні про що домовлятися», — додав він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: