fbpx
Сьогодні
15:26 07 Лип 2019

В Ірпені обікрали будинок адвоката Мангера і Савченко, поки той спав

У ніч на 7 червня в Ірпені обікрали будинок адвоката голови Херсонської облради Владислава Мангера і народного депутата Надії Савченко Олександра Шадріна.

У цей момент сам чоловік спокійно спав, як згодом повідомив він на своїй сторінці в Facebook.

«Приблизно о 3:45 ночі залізли в будинок в Ірпені, винесли 2 сумки з технікою і документами. Громадяни злодії, прохання повернути. За іншими епізодами зроблю знижку!» — зазначив він.

Також Шадрін уточнив, що в цей момент він був удома — спав. Серед вкраденого — депутатський запит про стан розслідування кримінальної справи з реєстраційним номером у журналі ЄО 15 792, рішення Конституційного суду України та електронні матеріали справи.

Примерно в 3:45 ночью залезли в дом в Ирпене, вынесли 2 сумки с техникой и документами.Граждане воры, просьба вернуть. По остальным эпизодам сделаю скидку!

Posted by Oleksandr Shadrin on Saturday, July 6, 2019

Водночас правозахисник Олексій Шевчук розповів, що інцидент пов'язують зі справою Владислава Мангера.

«Ми пов'язуємо ці обставини ймовірно зі справою пана Мангера, оскільки саме там нам обіцяли провокації зі сторони Служби безпеки та Генеральної прокуратури. Окрім того, можливий варіант активної позиції Олександра і в інших справах, зокрема Харківських терористів (там теж Служба безпеки працює)», — зазначив він.

У зв'язку зі зламом Шевчук заявив, що найближчим часом буде подано заяву в правоохоронні органи з вимогою надати Олександру охорону.

Пост терміновий !На нашого партнера Адвокатського об'єднання "Barristers" Oleksandr Shadrin було здійснено напад ….

Posted by Shevchuk Oleksiy on Sunday, July 7, 2019

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: