fbpx
Сьогодні
20:06 07 Лип 2019

Головнокомандувач ЗСУ доповів про розведення військ

Фото ООС

Війська всі розведені. Командири готові. "Зради" жодної нема. На цьому наголосив начальник Генерального штабу — Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак, доповідаючи про поточну безпекову ситуацію в районі проведення операції об'єднаних сил Президенту України Володимиру Зеленському та Президенту Європейської ради Дональду Туску.

Про це передає прес-служба Глави держави.

Як повідомили у прес-службі Глави держави, Володимир Зеленський і Дональд Туск відвідали КСП 8-ї роти 25-ї окремої повітрянодесантної бригади Збройних сил України, де заслухали доповідь про поточну безпекову ситуацію в районі проведення операції об'єднаних сил.

"Війська всі розведені. Командири готові. "Зради" жодної нема", — зазначив начальник Генерального штабу — Головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак.

Також Президент України поспілкувався із заступником голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Марком Етерінгтоном щодо координації дій у цьому регіоні, йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський разом з Президентом Європейської ради Дональдом Тускому рамках робочої поїздки в Луганську область відвідав Станицю Луганську й на понад півкілометра пройшов далі нульової позиції ЗСУ вглиб зони розведення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: