fbpx
Сьогодні
16:52 06 Лип 2019

Зеленський офіційно призначив голову Закарпатської ОДА

Президент Володимир Зеленський призначив Ігоря Бондаренка головою Закарпатської обласної державної адміністрації.

Відповідний указ від 5 липня оприлюднено на сайті президента.

Іншим указом він увільнив Івана Дурана від тимчасового виконання обов'язків голови Закарпатської ОДА.

Разом з тим, Зеленський у субботу представив нового голову Закарпатської ОДА в будівлі Закарпатської митниці.

Нагадаємо, 26 червня Кабінет міністрів підтримав призначення на посаду восьми нових глав обласних державних адміністрацій, які напередодні запропонував уряду президент Володимир Зеленський. Серед них був і Бондаренко.

Бондаренку 55 років. У біографії Бондаренка, яку показали міністрам, зазначено, що з 2010 року він тимчасово не працює.

Закарпатські медіа називають Бондаренка успішним бізнесменом – він є засновником кондитерського дому "Bondarenko" та мережі закарпатських кав'ярень.

На сайті президента зазначено, що Бондаренко починав кар'єру військовослужбовцем. Після звільнення внаслідок скорочення ЗСУ на початку 1990-х став приватним підприємцем.

На початку 2000-х почав державну службу, де пройшов шлях від заступника глави Мукачівської райдержадміністрації до директора департаменту Міністерства юстиції.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив Маркіяна Мальського головою Львівської обласної державної адміністрації.

Також Зеленський розповів, хто очолить Івано-Франківську ОДА.

Зазначимо, Зеленський у суботу, 6 липня, відправився з робочим візитом до Львівської та Закарпатської областей. Президент планує провести зустріч з лідерами громадської думку у Львівській області та ознайомитися з роботою міжнародного автомобільного пункту пропуску "Ужгород" у Закарпатській області. Крім того, він представить новопризначених очільників Обласних державних адміністрацій та візьме участь у нараді з питань облаштування прикордонної, митної та дорожньої інфраструктури.

5 липня Зеленський представив нового голову Донецької ОДА Павла Кириленка, підкресливши, що за цим дуже важливим і складним регіоном стежить весь світ і вся Україна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: